Vad säger våra kunder?

Våra kunder har vi anonymiserat på grund av sekretess, men alla har godkänt att deras mail/berättelser publiceras hos oss. Trevlig läsning!
citattecken

Vi vill passa på att tacka dig och alla de medarbetare som vi har varit i kontakt med under hela detta arbetes gång: den person som tog emot oss i verkstaden, elektrikern, rörmokaren och personen som svarat på alla mail när vi skulle boka tid. Hoppas jag inte glömt någon. Ert proffsiga (och att allt skedde enligt plan och att både du och andra hörde av sig om det var något och att de som skulle in i lägenheten kom i tid) och ert väldigt trevliga bemötande har underlättat för min mamma när hon skulle flytta in i sin lägenhet. Hon säger varje dag hur mycket hon uppskattar alla handtag (!) och allt annat.

citattecken
Profilbild

Anhörig

citattecken

Min Pappa använder rampen varje dag, flera gånger om dagen. Han kör sin elrullstol in och ut ur huset och han kan numer tillbringa timmar i trädgården. Utseendet blev också mycket lyckat jämfört med de metallmonster jag har sett en del andra grannar har.

citattecken
Profilbild

Anhörig son

citattecken

Innan vi fick duschkabinen så var jag orolig varje dag min make skulle duscha i badkaret. Han hade ramlat så många gånger att vi var oroliga att han skulle slå ihjäl sig. Med kabinen så fungerar det klanderfritt. Han duschar själv helt utan någon hjälp från hemtjänsten. Innan duschen så var det jag eller hemtjänsten som skulle hjälpa Gustaf, men jag var ju många gånger otillräcklig för det jobbet. Stort tack för de goda råden jag fick att just bestämma mig för en duschkabin.

citattecken
Profilbild

Anhörig hustru

citattecken

Innan er kille kom hem till oss för offerten som kommunen krävde så visste jag varken in eller ut. Han förklarade allt på ett bra sätt. Lösningarna med rampen som han kom på blev fantastiskt bra för min make och även för mig.

Först ville jag klaga på er när ni inte kom i tid, men jag förstår ju att trafiken i Stockholm kan ställa till det. När ni väl kom så har ju allt varit förträffligt hanterat från er sida. Kommunens handläggning har jag kommenterat särskilt i ett mail till dem.

Tanken med spisvakten är väl att min Pappa inte ska brys sig, utan bara laga mat? Jag läste på mig på er hemsida så jag tänkte bara få det bekräftat. Rampen som han har fått funkar utmärkt och tack för att ni har så stort tålamod med någon som är lite ‘snurrig’.

citattecken
Profilbild

Anhörig dotter

citattecken

Hej, jag arbetar på en rehabenhet och hade kontakt med er i samarbete med min patient i Huddinge. Nu har hon fått sin förrådslösning som er kille kom på när han var hemma hos min patient tillsammans med mig. Måste säga att lösningen fungerar perfekt och jag hade aldrig kommit på den lösningen. Tack för alla goda råd vi fick!

citattecken
Profilbild

Arbetsterapeut